‘Wonderland’


‘Wonderland’

Ik heb al een tijdje niets op mijn blog laten horen, maar hier was een goede reden voor. De afgelopen jaren heb ik flink rondgereisd op zoek naar de beste gerechten, cocktails, wijnen en bieren. Hier heb ik veel over geleerd en dit heeft mijn leven echt verrijkt.
Maar waar ik eigenlijk niet naar op zoek was, heb ik nu toch per ongeluk gevonden: ik ben op een plek beland waar ik niet meer weg wil. Een plek waar ik mijn rust heb gevonden en niet wil stoppen met het beleven van de lokale cultuur. Ik heb een plek gevonden die ik mijn thuis kan noemen. Mijn wonderland!

Toch blijf ik in de buurt van mijn bar Jackson Dubois tot 1 oktober, om afscheid te nemen van Amsterdam. Jackson Dubois was mijn culinaire dagboek, maar het is toch tijd om een nieuw leven ergens anders te beginnen. Het was een mooie periode die ik bij deze afsluit. Op naar een nieuw hoofdstuk!