Blog


‘Wonderland’

Ik heb al een tijdje niets op mijn blog laten horen, maar hier was een goede reden voor. De afgelopen jaren heb ik flink rondgereisd op..

Lees meer
‘Wonderland’

Colombia

Colombia is een van de mooiste landen van Zuid-Amerika. Er zijn geweldige plekken om te slapen, wandelen, mountainbiken en om te genieten..

Lees meer
Colombia

Sri Lanka

Sri Lanka is een ontzettend groen land waar vriendelijkheid voorop staat. Een tijd geleden ben ik er op rondreis geweest, in dit land van..

Lees meer
Sri Lanka

Cuba

Welkom in het land van de sigaren, rum en salsa! Aangezien het embargo met Amerika begin dit jaar is versoepeld en de grenzen na 55 jaar..

Lees meer
Cuba

Amsterdam

De afgelopen maand heb ik ontzettend veel nieuwe mensen ontmoet in Amsterdam, ik heb vriendschappen gesloten met mensen die ik inmiddels..

Lees meer
Amsterdam

Nicaragua

Tijdens mijn verblijf in Midden-Amerika, waar ik langere tijd bij vriend Pablo in Mexico verbleef en de beste tortilla ooit proefde, heb..

Lees meer
Nicaragua

Thailand

Er is mij verteld dat Thailand het afgelopen decennium is uitgegroeid tot één van de favoriete vakantiebestemmingen van jong volwassen..

Lees meer
Thailand

Maleisië

Waar beter mijn eerste blog aan te wijden dan het land dat mijn hart heeft gestolen: Maleisië. Een uitermate ontspannen land met goede..

Lees meer
Maleisië