Reviews

Lisa Goes Vegan

3 november 2016“Ik ben de eerste die een gat in de lucht springt als ik hoor dat er restaurant vegan gerechten op de kaart heeft. Daarom ging ik gisteren meteen met Sanne eten bij de bar Jackson Dubois! Jackson Dubois zit in het Esprit Café aan het Spui in Amsterdam. Waar je overdag een lekker koffietje kan doen tijdens het shoppen in de Kalverstraat, kan je hier nu ’s avonds terecht voor verschillende cocktails en allerlei gerechten uit de hele…”

LEES MEER

B4men.nl

20 oktober 2016“Ik krijg heel veel uitnodigen via de blog om uit eten te gaan. Echter ben ik/wij niet altijd in de gelegenheid om overal naar toe te gaan. Daarom kijk ik altijd heel kritisch of het ook echt interessant is voor onze lezers om eventueel zelf daar te gaan eten. Heeft het restaurant iets bijzonders qua interieur of qua menukaart, dan sla ik een aanbod om gratis te kunnen eten natuurlijk niet af! Het is alweer een…”

LEES MEER

Glamour

24 mei 2016“Er gaat maar weinig boven de sfeer van een zwoele zomeravond. Sandalen, jurkje, messy hair en een stukje slenteren. Én dan natuurlijk neerploffen op een lekker terras voor drankjes en de nodige vakantie treats. Voor dit gevoel hoef je geen mediterrane boulevard op te zoeken, je vindt het deze zomer middenin onze hoofdstad. Jackson Dubois staat in het teken van wereldreizen. Vanaf het grote terras op het…”

LEES MEER

Manners Magazine

28 april 2016“Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep. Wij zochten Manners-lezers die wilden daten met lezeressen van ons ‘zusje’ Beautify. Dat hebben wij geweten ook. Zelden kregen wij zoveel respons op een oproep. Wij selecteerden vier heren uit alle inzendingen en spraken onze vermoedelijke doch onbevestigde matching talenten aan om hen op date te sturen. Onze lezer Mike koppelden wij aan Lara. Wij regelden een…”

LEES MEER

BLVD

3 maart 2016“In een tijdsgeest waar de woorden ‘wanderlust’, ‘travelguide’ & ‘globetrotter’ hoogtij vieren daar is het één persoon die zijn tijd ver vooruit was: Jackson Dubois, wijnmaker & wereldreiziger at the same time. Zijn nieuwste thuishaven? Het Spui, Amsterdam. Hoe lang hij hier blijft voor het weer begint te kriebelen? Niemand die het weet...

LEES MEER

NSMBL

18 december 2015“Culinaire liefhebbers weten er alles van: zoveel restaurants om uit te proberen, en zo weinig tijd. De selectie kan nogal eens lastig zijn, en daarom test NSMBL in de rubriek Dining Hotspots de nieuwste, lekkerste maar ook meest opvallende restaurants door heel Nederland. Zo is het voorwerk al gedaan en hoef jij alleen nog maar optimaal te genieten. Deze week: Bar Jackson Dubois aan het Spui…

LEES MEER

Elle Eten

1 december 2015“Midden in de stad, op het Spui huist zich…

LEES MEER

Your Little Black Book

16 november 2015“Tijdens de vele reizen die ik maak drink ik altijd lokale biertjes. En als je de menukaart bij Bar Jackson Dubois op het Spui in Amsterdam ziet dan denk je direct terug aan alle reizen die jij ooit hebt gemaakt. Deze nieuwe bar zit op dezelfde locatie als het Esprit Café. Juist ja, dat café achter de Kalverstraat waar je waarschijnlijk ooit lang geleden wel eens ging lunchen of iets drinken tijdens het…”

LEES MEER